Tjenester

Salg og montering av nytt utstyr

Vi har en stor og moderne butikk på 400 kvm med et bredt utvalg av baderomsmøbler og og VVS produkter. Dersom du trenger et nytt toalett, dusj, badekar eller kanskje en servant – så får du inspirasjon og finner din løsning hos oss.

Reparasjoner

Når uhellet først er ute er det greit å ha fagfolk å kontakte. Vi utfører alle typer av reparasjoner og utskiftinger på ditt VVS anlegg. Enten det er lekkasjer på vann/avløpsrør, reparasjoner eller omlegging av rør, utskifting av blandebatterier eller sanitærutstyr.

Gulvvarme

Varme utnyttes mye bedre med gulvvarme. Det kan derfor være en lønnsom investering å installere gulvvarme i nybygg eller ved renovering av eldre bygg.

Varmepumpe

Stadig flere velger å bruke varmepumpe som hovedoppvarmingskilde. Både av hensyn til økonomi, bedre inneklima og ikke minst miljøet. Vi leverer varmepumper fra Daikin.

Utskifting av oljefyr

Fra 2020 er det ikke lengre lov å bruke olje eller parafin til oppvarming av boliger i Norge. Har du en oljefyr i boligen hjelper vi deg med å skifte denne. Du kan for eksempel installere varmepumpe og vil da både spare oppvarmingskostnader og ha en mye mer miljøvennlig oppvarming. Vi veileder deg også mht søknad om tilskudd fra Enova for utskifting av din oljefyr.

Tv-kontroll og høytrykkspyling av rør

Vi har utstyr for å inspisere og foreta spyling og reparasjon av røranlegg. Dette gjelder både ved lekkasjer, samt ved tette avløp.

Serviceavtaler

Mange ønsker jevnlig kontroll og vedlikehold av teknisk anlegg. En serviceavtale vil gi deg trygghet gjennom at sannsynligheten for skader og funksjonsbrudd reduseres. Forsikringsselskaper og DSB oppfordre til kontroll og ettersyn. Videre vil dette også innebære en mer rasjonell drift og lengre levetid for ditt anlegg.