Tjenester

Åge Nilsen er en ledende rørleggerbedrift i Troms med hovedkontor i Tromsø, våre rørleggere bygger og renoverer alt til ditt baderom. Våre rørleggere har solid og lang erfaring med små og store oppdrag. 

Oppussing av bad

Vi tilbyr veiledning og befaring for oppussing eller totalrenovering av baderommet, og har referanser fra både offentlige og private oppdragsgivere.

Gulvvarme

Varme utnyttes mye bedre med gulvvarme. Få liker å fryse på føttene, og siden gulvvarmen fordeler seg godt kan romtemperaturen holdes noe lavere enn ellers – med samme komfort.

Det kan derfor være en lønnsom investering å installere gulvvarme i nybygg eller ved renovering av eldre bygg.

SALG OG MONTERING AV NYTT UTSTYR

Vi har en stor og moderne butikk på 400 kvm. Butikken ligger på Stakkevollan, og vi kan tilby deg et bredt utvalg av baderomsmøbler og VVS-produkter.

Trenger du et nytt toalett, dusj, badekar eller kanskje en servant?

REPARASJONER

Skulle uhellet først være ute, er det greit å ha fagfolk i nærheten å kontakte. Våre rørleggere utfører alle typer av reparasjoner og utskiftninger på ditt VVS-anlegg.

Våre rørleggere hjelper deg med lekkasjer på vann- eller avløpsrør, reparasjoner og omlegging av rør, eller utskiftning av blandebatterier og sanitærutstyr.

SERVICEAVTALER

Mange ønsker jevnlig kontroll og vedlikehold av teknisk anlegg. En serviceavtale hos våre rørleggere vil gi deg trygghet gjennom at sannsynligheten for skader og funksjonsbrudd reduseres.

 

Forsikringsselskaper og DSB oppfordre til kontroll og ettersyn. Videre vil dette også innebære en mer rasjonell drift og lengre levetid for ditt anlegg.

TV-KONTROLL OG HØYTRYKKSPYLING AV RØR

Avløpsrørene kan ofte tette seg dersom fett og belegg samler seg opp over tid. Vi har sertifiserte rørleggere som kan høytrykksspyling, stake og åpne tette avløp fra toalettet, vasken eller sluket.

Deretter kan våre rørleggere inspisere, og foreta en spyling og reparasjon av røranlegg. Dette gjelder både dersom du har vært utsatt for en lekkasje.

UTSKIFTING AV OLJEFYR

Fra 2020 er det ikke lengre lov å bruke olje eller parafin til oppvarming av boliger i Norge. Har du en oljefyr i boligen hjelper vi deg med å skifte denne.

Derfor kan våre rørleggere for eksempel installere varmepumpe som vil spare oppvarmingskostnader og ha en mye mer miljøvennlig oppvarming.

Vi veileder deg også mht søknad om tilskudd fra Enova for utskifting av din oljefyr.

VARMEPUMPE

Stadig flere velger å bruke varmepumpe som hovedoppvarmingskilde i boligen sin. Både av hensyn til økonomien, bedre inneklima og miljøet.

Varmepumpens innedel har gode filterfunksjoner der filtrene renser lufta og bidrar til et bedre og sunnere inneklima. En god varmepumpe fungerer godt både i leiligheter, rekkehus, eneboliger, tomannsboliger og på hytta

Kontakt oss


    Se personvernpolicy

    Ringvegen 9, 9018 Tromsø

    +47 776 93 800

    firmapost@agenilsen.no