Drømmebadet på 1-2-3

1. Idé og planlegging

Nordisk minimalisme, industriell betong eller fargerikt og morsomt? Alle tenker forskjellig når de forestiller seg drømmebadet.

Begynn med kartlegge hvilke behov dere har for det nye drømmebadet. Er dere en storfamilie kan to servanter gjøre morgenstellet mye enklere, mens et lite bad for to trenger smarte løsninger og kreativitet for å være romslig. Vi tilbyr veiledning og befaring for oppussing eller totalrenovering av baderommet, og har referanser fra både offentlige og private oppdragsgivere.

2. Gjennomføring

Strenge våtromskrav kombineres med funksjonelle løsninger og riktig materialvalg for å oppnå et godt resultat på veien mot drømmebadet. Våre ansatte er dyktige fagpersoner og vi har lang erfaring med våtromsrehabilitering. Du kan altså være sikker på at ditt nye favorittrom er i dyktige hender. Det eneste du trenger å gjøre selv er å lene deg tilbake og se frem til å slappe av en fredag kveld – kanskje i det splitter nye hjørnebadekaret?

3. Ferdig resultat

I gjennomsnitt bruker nordmenn over 1000 timer på badet i året. Disse timene kan dere nå bruke i et stilrent og skinnende nytt drømmebad fra Åge Nilsen. Når badet er ferdigstilt går fagfolk over renoveringen med dere, og sikrer at dere blir helt fornøyd med det nye rommet i huset.

La slitne fliser og gulne servanter tilhøre fortiden. Ta kontakt med Øyvind Olsen, tlf. 920 27 003 for gratis befaring. Eller send epost til oyvind.olsen@agenilsen.no

Kontakt oss


  Se personvernpolicy

  Ringvegen 9, 9018 Tromsø

  +47 920 27 003

  oyvind.olsen@agenilsen.no

  Ringvegen 9, 9018 Tromsø

  +47 776 93 800

  firmapost@agenilsen.no