Nytt Bad

Nytt Bad

Skal du pusse opp badet, eller ønsker du deg bare et nytt bad? Vi tilbyr veiledning og gratis befaring for oppussing eller totalrenovering av ditt bad.

Enten du skal pusse opp eller totalrenovere badet er vår baderomsavdeling din partner.

Badet er det stedet vi starter og avslutter dagene våre, og det må bygges etter strenge lover og regler. Åge Nilsen er godkjent våtromsbedrift, og du kan være trygg på at vi er rett firma til jobben. Våre ansatte er dyktige fagpersoner med lang erfaring og god kompetanse innen baderom.

1. Idè og planlegging

Nordisk minimalisme, industriell betong eller fargerikt og morsomt? Alle tenker forskjellig når de forestiller seg drømmebadet.

Begynn med kartlegge hvilke behov dere har for det nye drømmebadet. Er dere en storfamilie kan to servanter gjøre morgenstellet mye enklere, mens et lite bad for to trenger smarte løsninger og kreativitet for å være romslig. Vi tilbyr veiledning og befaring for oppussing eller totalrenovering av baderommet, og har referanser fra både offentlige og private oppdragsgivere.

2. Gjennomføring

Strenge våtromskrav kombineres med funksjonelle løsninger og riktig materialvalg for å oppnå et godt resultat på veien mot drømmebadet. Våre ansatte er dyktige fagpersoner og vi har lang erfaring med våtromsrehabilitering. Du kan altså være sikker på at ditt nye favorittrom er i dyktige hender. Det eneste du trenger å gjøre selv er å lene deg tilbake og se frem til å slappe av en fredag kveld – kanskje i det splitter nye hjørnebadekaret?

3.Ferdig resultat

I gjennomsnitt bruker nordmenn over 1000 timer på badet i året. Disse timene kan dere nå bruke i et stilrent og skinnende nytt drømmebad fra Åge Nilsen. Når badet er ferdigstilt går fagfolk over renoveringen med dere, og sikrer at dere blir helt fornøyd med det nye rommet i huset.

Vi tilbyr veiledning og gratis befaring for oppussing eller totalrenovering av ditt bad.